Конкурс за избор најбољих ученичких ликовних и литерарних радова на тему „Безбједност дјеце у саобраћају“.

ОСНОВНИМ ШКОЛАМА

РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

 

Предмет: Конкурс за избор најбољих ученичких ликовних и литерарних радова на тему „Безбједност дјеце у саобраћају“.

 

Републички педагошки завод Републике Српске у сарадњи са Ауто-мото савезом Републике Српске и Агенцијом за безбједност саобраћаја Републике Српске, у оквиру Републичког саобраћајно-образовног такмичења „Дјеца у саобраћају 2016.“ расписује конкурс за избор најбољих ученичких ликовних и литерарних радова на тему „Безбједност дјеце у саобраћају“.

На конкурсу могу учествовати ученици основних школа Републике Српске, узраста од 10 до 12 година. Ученици на конкурсу учествују са својим радовима појединачно, тако да се групни радови неће узимати у обзир. На полеђину сваког рада потребно је залијепити пријавни лист који достављамо у прилогу.

Конкурс је наградног карактера, а награде ће бити бити додијељене ауторима по три најбоља литерарна и ликовна рада на Републичком саобраћајно-образовном такмичењу „Дјеца у саобраћају 2016.“ које ће се одржати 26. и 27. маја 2016. године у Бањи Врућици у Теслићу.

Литерарне и ликовне радове слати на адресу: Републички педагошки завод, Милоша Обилића 39, 78 000 Бања Лука, са назнаком – За конкурс „Безбједност дјеце у саобраћају“.

Рок за доставу радова је 30. април 2016. године.

 

С поштовањем,

 

Директор

Др Предраг Дамјановић