Списак ученика за бесплатно скијање на Јахорини од 14.01.2019. до 18.01.2019. године

  ДАТУМ : 14.01.2019. МЛАЂЕН : 066 412 912 МИЛЕТА : 065 583 633 РЕД. БРОЈ ИМЕ И ПРЕЗИМЕ ГОДИШТЕ ПРАТЊА 1. МАЦАНОВИЋ ИВАНА 2006. МЛАЂЕН ЕЛЕЗ-ГРУПОВОЂА 2. ТРИФУНОВИЋ ЛУКА 2005. МИЛЕТА ВУКОВИЋ-ГРУПОВОЂА 3. ПАВЛОВИЋ МАРИЈА 2005. ГРУПОВОЂА 4. БЈЕЛАКОВИЋ АНЂЕЛА 2008. ГРУПОВОЂА 5. БЕЋАРЕВИЋ АЛЕКСАНДАР 2008. ГРУПОВОЂА 6. МАЦАНОВИЋ ДАВИД 2007. ГРУПОВОЂА 7. КРСМАНОВИЋ…

Read more