Приредба за 8. март

Као поклон свима мамама, ученици продуженог боравка су припремили свечану приредбу којом су показали своју љубав. У организацији приредбе учествовале су учитељице: Сања Копривица, Биљана Нишић, Милица Симић, Соња Тушевљак, Дајана Милојевић и Данка Маљукановић, те наставник Александар Харт са хором.

Програм је отворила наша водитељка Лана Ћодо и најавила школски хор са пјесмом „Мама“. Након тога је услиједила рецитација „Пјесма о мами“, коју су извели наши првачићи Саво, Ана, Андреа и Немања.

Првачићи су нам показали како то изгледа када они кроз пјесму и игру уче сабирати и одузимати.

Услиједила је још једна рецитација посвећена мајкама у којој рецитујемо о свему ономе што мајке чине за нас, а извели су је првачићи: Нина, Никола, Вук, Лазар, Теодора и Данило.

 

И ове године у продуженом боравку учи се енглески језик. За све присутне ученици су припремили двије пјесмице којима се честита 8. март.

 

Старија група ученица продуженог боравка је плесала уз пјесму „Ивин денс“ и одушевила све присутне.

 

 

 

 

 

 

Највећи аплауз су, свакако, заслужили глумци Давид и Софија који су нам показали, на духовит начин, како то изгледа када један несташни унук лијечи своју баку.

 

Опет су првачићи рецитовали. Овај пут су то биле секе Нађа и Нина са рецитацијом „Једна је мама“.

Велика завршница било је групно извођење пјесме „Мама, мама волимо те“ свих ученика продуженог боравка који су учествовали у припреми ове приредбе, након којег су они својим мамама уручили пригодне поклоне израђене посебно за ову прилику.

 

 

Хвала свим мајкама, бакaма, теткама… које су биле у прилици да својим присуством увеличају нашу прославу 8. марта, и још једном желимо свим женама срећан 8. март!