Донација рачунарске опреме Министарства правде Босне и Херцеговине

Наша школа је учествовала на конкурсу за додјелу рачунарске опреме, објављеном 29.9.2016. године, од стране Министарства правде БиХ. Услов за пријаву био је да је школа у државном власништву, да је похађају дјеца из Босне и Херцеговине, те да се том опремом унапређује образовање дјеце. Како испуњавамо услове конкурса, оформљен је пројектни тим у саставу: Сања Копривица (учитељица), Данка Маљукановић (учитељица), Блаженка Шупета (рачуновођа) и Далибор Чајевић (наставник информатике) који је саставио пројекат у којем је детаљно објашњено на који начин ће се користити рачунарска опрема у настави и ваннаставним активностима, те на који начин ће утицати на квалитет знања ученика и њихово информатичко описмењавање.

Министар правде Босне и Херцеговине Јосип Грубеша, уручио је рачунарску опрему нашој школи, а наши ученици су за њега припремили малу приредбу, као знак захвалности за донацију. Млађи ученици су показали своје умијеће у пјевању, плесању и рецитовању, а старији ученици су се захвалили министру лијепим ријечима и обећањем да ће модернизација рачунарске опреме у школи донијети и боље резултате у учењу.

На крају програма директорица школе Зденка Перендија је уручила министру слику коју је насликао један од наших ученика, те захвалницу за помоћ у раду наше школе.

„Морамо нашу дјецу учинити конкурентом на свјетском тржишту рада, а најбољи начин за то је да их оспособимо темељним претпоставкама како би искористили свој пуни потенцијал“, изјавио је министар правде Јосип Грубеша приликом уручења рачунарске опреме.

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav